Πληροφορίες για αγοραστές

Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν,  είτε να  πραγματοποιήσετε μια επένδυση στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, για το Μεσιτικό Γραφείο Μαντάς η υπευθυνότητα και η εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε περίπτωσης εγγυάται την επιτυχία του αποτελέσματος.

Mέσα από την  εκτεταμένη, συνεχώς ανανεωνόμενη λίστα ακινήτων που διαθέτουμε, δίνουμε στους υποψήφιους αγοραστές την ευκαιρία να επιλέξουν το ακίνητο που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Εμπιστευτείτε τις διαπραγματευτικές μας ικανότητες, τη βαθιά γνώση και εμπειρία στη εγχώρια αγορά ακινήτων που θα εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μια πολύ καλή τιμή αγοράς στο ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Οι υπηρεσίες του Mantas Real Estate δεν περιορίζονται μόνο στη διαδικασία της αγοραπωλησίας. Αφού βρούμε το ακίνητο που επιθυμείτε, στη συνέχεια θα συγκεντρώσουμε για εσάς όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και θα σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με το εάν χρειάζεται να το δει μηχανικός, την ενεργειακή κλάση του ακινήτου, τεχνικές λεπτομέρειες σε σχέση με τα δίκτυα θέρμανσης και ύδρευσης του οικήματος. Εάν επιθυμείτε, το γραφείο μας μπορεί να σας συστήσει έναν έμπειρο και αξιόπιστο πολιτικό ή τοπογράφο μηχανικό από το δίκτυο των συνεργατών μας.

Για θέματα νομικής φύσεως, θα συνεργαστούμε με τον δικηγόρο της προτίμησής σας ώστε να πάρει όλες τις πληροφορίες για το ιστορικό του ακινήτου και να γίνει ο έλεγχος των τίτλων ιδιοκτησίας. Εάν είστε κάτοικος εξωτερικού ή αδυνατείτε για κάποιο λόγο να βρίσκεστε με φυσική παρουσία στην Κεφαλονιά για τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, μπορούμε να τις κάνουμε εκ μέρους σας μέσω ενός πληρεξούσιου δικηγόρου που θα διορίσετε.