Υπερπολυτελείς βίλλες υπό κατασκευή με εκπληκτική θέα θάλασσα στα Σιμωτάτα

 450.000

Βασικές πληροφορίες

Νέο Ακίνητο

Κωδικός
Μ-3280
Δημοτική ενότητα
Λειβαθού
Περιοχή
Σιμωτάτα
Τύπος
Μονοκατοικίες / Βίλλες προς πώληση
Εμβαδόν
Κατοικίας: 166 τ.μ.  Οικοπέδου: 770 τ.μ.
Δωμάτια
Αξία
 450.000
Όροφος
Έτος κατασκευής
2020
Συντελεστής δόμησης
0
Συντελεστής κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Χαρακτηριστικά

 • Θέρμανση: -
 • Απόσταση από το αεροδρόμιο: 15 χλμ.
 • Απόσταση από το Αργοστόλι: 17 χλμ.
 • Θέα: Πανοραμική
 • Περίφραξη: Πέτρινη μάντρα
 • Ανελκυστήρας
 • Πάρκινγκ
 • Αποθήκη
 • Αποθήκη υπογείου
 • Τζάκι
 • Γωνιακό
 • Διαμπερές
 • Άρτιο
 • Οικοδομήσιμο
 • Πισίνα
 • Γωνιακό

Πλήρης περιγραφή

Υπερπολυτελείς βίλλες υπό κατασκευή με εκπληκτική θέα θάλασσα στα Σιμωτάτα

Είμαστε υπερήφανοι να σας παρουσιάσουμε προς πώληση δύο ακίνητα που βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής σε μια εκπληκτική τοποθεσία λίγο πιο έξω από το παραδοσιακό χωριό Σιμωτάτα.

Πρόκειται για δύο υπέροχα κομμάτια γης που θα φιλοξενήσουν σύντομα υπερπολυτελείς κατοικίες (βίλλες) και θα αποτελούν τον ορισμό του επίγειου παράδεισου στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς.

Το πρώτο οικόπεδο έχει έκταση 770 τμ και η κατοικία θα εκτείνεται σε δύο ορόφους με συνολικό εμβαδό 166, 03 τμ. Η διαρρύθμιση θα είναι ως εξής:

Ισόγειο 108, 58 τμ με μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο, δεύτερο μπάνιο και αποθήκη.

Όροφος 57, 45 τμ με άλλα δύο επίσης ευρύχωρα υπνοδωμάτια με en suite μπάνια, καθένα από τα οποία με δική του πλαϊνή βεράντα 21 και 26 τμ αντίστοιχα καθώς και κοινή για τα δύο δωμάτια μπροστινή ανοικτή βεράντα 22, 54 τμ.

Μπροστά από το σαλόνι στο ισόγειο θα υπάρχει μια ακόμη σκεπαστή βεράντα 23 τ.μ η οποία θα οδηγεί απευθείας στην τεράστια πισίνα των 50 τμ με υπερχείλιση.

Το δεύτερο οικόπεδο έχει έκταση 1000 τμ και θα φιλοξενεί δύο ανεξάρτητες κατοικίες 167, 62 τμ και 47, 40 τμ, κάθε μία με τη δική της ανεξάρτητη πισίνα 44 τμ και 24, 5 τμ αντίστοιχα.

Η διαρρύθμιση στο δεύτερο κτήριο θα είναι ως εξής:

Ισόγειο 116, 52 τμ με μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο, wc και αποθήκη.

Όροφος 51, 10 τμ με άλλα δύο επίσης ευρύχωρα υπνοδωμάτια με en suite μπάνια και κοινή μεγάλη σκεπαστή βεράντα. Το μεγαλύτερο δε από αυτά διαθέτει και ξεχωριστή πλαϊνή, ανοικτή βεράντα 41, 25 τμ.

Το κτήριο αυτό τέλος έχει και ανεξάρτητη αποθήκη με εξωτερική πρόσβαση.

Η διαρρύθμιση στο τρίτο ισόγειο κτήριο, το οποίο φιλοξενείται στο ίδιο οικόπεδο θα είναι ως εξής:

Σαλόνι, κουζίνα-τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

Όλα τα ακίνητα κατασκευάζονται με πρώτης ποιότητας υλικά κα θα είναι εξοπλισμένα με τις καλύτερες ηλεκτρικές συσκευές.

Ο περιβάλλον χώρος γύρω από τις κατοικίες θα διαμορφωθεί με φαντασία και στυλ, συνδυάζοντας πλακόστρωση και πράσινο στα κατάλληλα σημεία, δημιουργώντας ένα σύνολο που θα καλύπτει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Το σημείο είναι πραγματικά μοναδικό και η θέα, απ’ όπου κι αν σταθεί κανείς, είναι ανεμπόδιστη και κόβει πραγματικά την ανάσα. Η απεραντοσύνη του Ιονίου σε όλο της το μεγαλείο ξετυλίγεται χωρίς ντροπή μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, πλημυρίζοντάς τον με εικόνες και συναισθήματα που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη του για πάντα.

Η ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με τις τιμές διάθεσης καθώς και η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται οι εν λόγω βίλλες τις καθιστά κυριολεκτικά εξαιρετική εύκαιρα για τον υποψήφιο αγοραστή που επιθυμεί να αποκτήσει μια ιδιαίτερη, μοναδική στο είδος της εξοχική κατοικία όπως επίσης και για τον επενδυτή που έχει σκοπό να προσφέρει χωρίς συμβιβασμούς ότι καλύτερο υπάρχει στον επισκέπτη κατά τους θερινούς μήνες.

Η τιμή διάθεσης του πρώτου οικοπέδου 770 τμ με τη βίλλα των 166, 03 τμ είναι 450.000 euro και θα παραδοθεί ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό.

Η τιμή διάθεσης του δεύτερου οικοπέδου 1000 τμ με τις δύο βίλλες 167, 62 τμ και 47, 40 τμ αντίστοιχα είναι 550.000 euro και θα παραδοθεί ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό.

Ακίνητα σαν τα παραπάνω σπάνια μένουν στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα και με δεδομένο πως οι εργασίες αποπεράτωσης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, μια επίσκεψη το συντομότερο δυνατό θεωρείται επιβεβλημένη.

Χάρτης

Χάρτης ακινήτου Property location

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Κατόψεις

3D Περιήγηση

Βίντεο

Χάρτης ακινήτου

Για να δείτε το ακίνητο από κοντά ή για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

MANTAS REAL ESTATE, KEFALONIA
Σιτεμπόρων 11, Αργοστόλι, Κεφαλονιά
Τηλ. +30 26710 28444

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:
«Mantas Real Estate»
Σιτεμπόρων 11
Αργοστόλι
Κεφαλονιά
Τ.Κ. 28100
 
Τηλέφωνο:
+30 26710 28444
 
Email:
info{ta}mantasrealestate{tod}com

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο:
09:00 - 14:30
 
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή:
18:00 - 21:00