Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλού επιπέδου.

Παρέχουμε μεσιτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της ακίνητης περιουσίας.
 

                  Αγορές

                  Πωλήσεις

                  Ενοικιάσεις

                  Αντιπαροχές

                  Ανταλλαγές

                  Διαχείριση ακίνητης περιουσίας

                  Εκτιμήσεις

                  Δάνεια

                  Ασφάλειες

 

 ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
 
Διαθέτουμε ακίνητα προς άμεση αγορά σε όλη την Κεφαλονιά. Στη λίστα μας θα βρείτε ακίνητα όλων των κατηγοριών μοναδικά που θα σας μαγέψουν. Μπορούμε να σας υποδείξουμε ακίνητα σε πολύ καλές τιμές, εξαιρετικές ευκαιρίες να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για την αγορά ώστε η επένδυση σας να είναι εγγυημένη.
 
Διαθέτουμε :
 
Υπέροχα διαμερίσματα στο Αργοστόλι, το Ληξούρι και μερικά χωριά με θέα τη θάλασσα με μεγάλα μπαλκόνια και βεράντες καταπληκτικές κουζίνες και άνετους χώρους.
 
Μονοκατοικίες σε όλη τη Κεφαλονιά με υπέροχους κήπους και πολλά λουλούδια κοντά στη θάλασσα αλλά και μακριά με θέα τον Αίνο μέσα σε οικισμούς ανεπτυγμένους με καταπληκτικούς ανθρώπους για γείτονες, παραδοσιακά σπίτια πολύ κοντά σε υπέροχες παραλίες, κτίρια παλιάς κεφαλλονίτικης αρχιτεκτονικής που γαληνεύουν το μάτι.
 
Βίλλες κλασσικές αλλά και μοντέρνες με πισίνα ή χωρίς, ικανές να προσφέρουν απλόχερα όλη την πολυτέλεια τους στον ιδιοκτήτη τους, σπίτια πραγματικά ζωντανά που απλά στέκονται και σε περιμένουν ώσπου να βάλεις το κλειδί στην πόρτα και να σε υπηρετήσουν.
 
Οικόπεδα και αγροτεμάχια, εκτάσεις Ελληνικής Γης γεμάτες ιστορίες και αναμνήσεις μέσα σε γραφικά χωριά γεμάτα μυρωδιές, παραθαλάσσια ακίνητα που σαγηνεύονται από τον ήχο της θάλασσας, απομονωμένα οικόπεδα που προσφέρουν την απόλυτη μοναξιά και ηρεμία εκεί που κανείς δεν μπορεί να σε δει.
 
Επαγγελματικά ακίνητα σε σημεία με μεγάλη προβολή για επένδυση αλλά και ιδιωτική αξιοποίηση.  
Όλα τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στη λίστα μας είναι μοναδικά και προσφέρουν υψηλή ποιότητα διαβίωσης, κτισμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές αποτελούν κομμάτι αυτού του μαγικού νησιού.
 
 
ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
 
Αναλαμβάνουμε την πώληση του ακινήτου σας, με μεγάλη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.
Προωθούμε το ακίνητο σας τόσο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην αγορά του εξωτερικού. Διαφημίζουμε το ακίνητο σας με πολλούς τρόπους χωρίς έξοδα για εσάς, ενδεικτικά αναφέρονται κάποιοι από τους τρόπους προώθησης των ακινήτων :
 

στην ιστοσελίδα μας

σε διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού συνεργαζόμενων μεσιτικών γραφείων

σε τοπική εφημερίδα

σε έντυπη μορφή

σε μπροσούρα

στο ραδιόφωνο

διαφημιστικές πινακίδες

συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις

 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
 
Διαθέτουμε διαμερίσματα και μονοκατοικίες προς ενοικίαση κατάλληλα για φοιτητές, ζευγάρια ή οικογένειες σε πολύ λογικές τιμές. Επίσης διαθέτουμε προς ενοικίαση επαγγελματικούς χώρους κατάλληλους για γραφεία, καταστήματα, μεγάλους επαγγελματικούς χώρους και αποθήκες για κάθε χρήση σε εμπορικότατα σημεία.
Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση του ακινήτου σας γρήγορα.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ
 
Στη λίστα μας θα βρείτε ακίνητα διαθέσιμα για αντιπαροχή. Συνήθως πρόκειται για οικόπεδα στις δυο μεγαλύτερες πόλεις της Κεφαλονιάς το Αργοστόλι και το Ληξούρι αλλά και σε τουριστικά χωριά όπως η Αγία Ευφημία, η Σκάλα η Άσσος και αλλά.
 
Αν έχετε ακίνητο για αντιπαροχή επικοινωνήστε μαζί μας.
 
 
ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
 
Αν για κάποιο λόγο θέλετε να αλλάξετε ακίνητο η πώληση δεν είναι πάντα η μοναδική λύση. Έχουμε πελάτες που επιθυμούν και αυτοί ακριβώς το ίδιο, μπορούμε λοιπόν να ανταλλάξουμε το ακίνητο σας με το ακίνητο κάποιου άλλου πελάτη μας και να πάρετε ή να δώσετε κάποια χρήματα ανάλογα με την αξία του ακινήτου που θα δώσετε και θα πάρετε.
 
Έχουμε πελάτες που ζητούν ανταλλαγή με ακίνητα τόσο εντός αλλά και εκτός Κεφαλονιάς.
 
 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
 
Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας, μια υπηρεσία την οποία προτιμούν κατά κόρον οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού αλλά και οι ντόπιοι όταν αυτοί δεν κατοικούν κοντά στα ακίνητα τους, στους οποίους είναι δύσκολο να έχουν τον οικονομικό έλεγχο αλλά και την φροντίδα, συντήρηση, μικροεπισκευές που τυχόν προκύψουν καθώς και την καθαριότητα και τον έλεγχο της καλής χρήσης του ακινήτου από τους ενοίκους.
 
Κινούμε την ακίνητη περιουσία σας και μεγιστοποιούμε την αξία της με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διαχείριση, εκμετάλλευση και συντήρηση των ακινήτων σας.  
Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης υψηλού επίπεδου και απόδοσης για καταστήματα, γραφεία και κατοικίες.
Αναλυτικά περιγράφονται οι τομείς της διαχείρισης ακινήτου:
 
Εύρεση ενοικιαστών
 
Σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού με τους ενοικιαστές
 
Είσπραξη ενοικίων
 
Διαχείριση κοινοχρήστων
 
Άμεση κάλυψη αναγκών των ενοικιαστών
 
Πληρωμή λογαριασμών
 
Επισκευή και συντήρηση κτιρίων
 
Ασφάλεια κτιρίου
 
Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων
 
Άμεση ενημέρωση ιδιοκτήτη
 
 
Μοιραζόμαστε μαζί σας μια νέα αντίληψη διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας. Εμείς αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα, με διαρκή ενημέρωση και απόλυτη διαφάνεια όλο το φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης που απαιτεί το χαρτοφυλάκιο σας. Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο και πλήρη εικόνα όσο μακριά και αν βρίσκεστε.
Μην αφήνετε τα ακίνητα σας κλειστά παρατημένα και κλειδωμένα επειδή δεν είστε κοντά, το ακίνητο είναι ένας ζωντανός οργανισμός και θέλει να αναπνέει και να το φροντίζεις, με τη νέα αυτή υπηρεσία που διαθέτουμε το ακίνητο σας ενεργοποιείτε παίρνει αξία και σας αποδίδει. 
 
 
 
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιούμε εκτιμήσεις ακινήτων για διανομές ή αν απλά θέλετε να γνωρίζετε την αξία του.
Η εκτίμηση ακινήτων αποτελεί μία ιδιαίτερα σύνθετη και υπεύθυνη εργασία.
Για τον υπολογισμό της τρέχουσας εμπορικής αξίας ενός ακινήτου λαμβάνονται υπόψη :
 
1.      H αξία αναγκαστικής ρευστοποίησης (forced value)
2.      Η ανώτατη εμπορική αξία  (premium value)
3.      Η αντικειμενική αξία
 
Η διαδικασία εκτίμησης ενός ακινήτου προϋποθέτει τον έλεγχο των πολεοδομικών χαρακτηριστικών του (συντελεστή δόμησης, συντελεστής κάλυψης, χρήση γης, πολεοδομικές παρεκκλίσεις συμφωνία με πολεοδομική αδεία, αλλαγές χρήσης κλπ.) και των νομικών χαρακτηριστικών.
 
Η εκτίμηση ενός ακινήτου λαμβάνει υπόψη της επίσης τα συγκριτικά μεγέθη ανάλογων ακινήτων στην περιοχή ενδιαφέροντος. Συνεκτιμώνται συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί το ίδιο χρονικό διάστημα στην περιοχή του υπό εκτίμηση ακινήτου.
 
 
ΔΑΝΕΙΑ

Έχουμε συνεχή ενημέρωση από τις τράπεζες και είμαστε σε θέση να σας υποδείξουμε το καλύτερο τραπεζικό προϊόν. Μπορείτε να δανειστείτε τα χρήματα που σας λείπουν (αν πληρείται κάποια κριτήρια) προσέχοντας όμως στην επιλογή του στεγαστικού σας δανείου, να θυμάστε ότι το καλύτερο δάνειο είναι αυτό που μπορείτε να πληρώνετε τις δόσεις του σε όλη τη διάρκειά του. Ένας κανόνας λέει ότι η δόση για το στεγαστικό δάνειο σας δεν πρέπει να ξεπερνά το 35% του καθαρού μηνιαίου εισοδήματός του σας. Ακολουθήστε τον.
 
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
 
Η αγορά μιας κατοικίας συχνά συνδέετε με δάνειο. Το ποσό οφειλής και η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου είναι μια μακροχρόνια δέσμευση. Κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον του και απρόβλεπτα γεγονότα όπως η ανεργία, η ασθένεια, σεισμός, πλημμύρα, κλοπή, πυρκαγιά και άλλοι κίνδυνοι μπορούν να καταστρέψουν μερικά ή ολικά το ακίνητο. Επίσης η τράπεζα θέλει να διασφαλίσει την αποπληρωμή του δανείου. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, ο δανειολήπτης να ασφαλίσει το ακίνητο ώστε η ασφαλιστική εταιρεία να αναλάβει την κάλυψη αυτών των κινδύνων εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προστασία. Μπορούμε λοιπόν να σας υποδείξουμε τα ευνοϊκότερα πακέτα ασφάλισης για το ακίνητό σας έναντι οποιουδήποτε κινδύνου ακόμη και ασφάλειες ζωής χωρίς να πληρώνετε πολλά χρήματα κάθε χρόνο.
  
 
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία η οποία θα αναλάβανε την μετακόμιση της οικοσκευής σας ή οτιδήποτε άλλο από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς ή και αντίστροφα αλλά και μετακομίσεις εντός της χωράς ή εντός της Κεφαλονιάς, έχουμε ανεπιφύλαχτα να σας προτείνουμε μεγάλες μεταφορικές εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν τα πάντα από πακετάρισμα, μεταφορά, στήσιμο των επίπλων άκρως επαγγελματικά με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια την μεταφορά της οικοσκευής σας.
 
Αν θέλετε λίστα με τα τηλέφωνα επικοινωνίας γράψτε μας την διαδρομή και θα σας στείλουμε την κατάλληλη λίστα.
 

 

 

Mantas Real Estate

Σιτεμπόρων 11, έναντι Εθνικής τράπεζας

Αργοστόλι

Κεφαλονιά

Τ.Κ. 28100 

Τηλ : +30 26710 28444

E-mail : info@mantasrealestate.com

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:
«Mantas Real Estate»
Σιτεμπόρων 11
Αργοστόλι
Κεφαλονιά
Τ.Κ. 28100
 
Τηλέφωνο:
+30 26710 28444
 
Email:
info{ta}mantasrealestate{tod}com

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο:
09:00 - 14:30
 
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή:
18:00 - 21:00